Bezoekersreglement

Welkom bij Vandersterre Holland B.V.

De regels uit dit bezoekersreglement dienen door alle bezoekers die onze opslag-, expeditie en rijpingsruimten betreden te worden opgevolgd. Lees dit reglement goed door voordat u deze ruimten betreedt en tekent u voor akkoord op het bezoekersregistratieformulier.

Houdt u tijdens uw bezoek rekening met het volgende:

 

  1. Hygiënevoorschriften:

In verband met uw veiligheid en onze hygiënevoorschriften verzoeken wij u vriendelijk bij het betreden van onze opslag-, expeditie- en rijpingsruimten:

Het is in deze ruimten vanzelfsprekend verboden :

 

  1. Gezondheidsverklaring:

Bent u de afgelopen 3 maanden in de (sub)tropen geweest, behandeld in een ziekenhuis, werkzaam of woonachtig op een bedrijf waarbij u in contact komt met levende dieren en heeft u daarnaast last van koorts, een grieperig gevoel, braken, diarree, huidinfecties en/of klachten van de luchtwegen dan mag u onze productieruimte niet betreden. Indien u een besmettelijke (infectie)ziekte of symptomen als koorts, braken, diarree of huidinfecties onder de leden heeft, kunt u helaas ook niet worden toegelaten. Eventuele zichtbare verwonding(en) dient u bovendien te bedekken met een blauwe, door ons bedrijf verstrekte pleister.

 

  1. Veiligheid:

Blijf tijdens uw bezoek of rondleiding bij uw begeleider en/of één van onze medewerkers. Waarschuw bij calamiteiten direct uw begeleider en volg instructies van onze bedrijfshulpverleners op. Onze bedrijfs-hulpverleners zijn herkenbaar aan het groene haarnetje en in geval van calamiteiten aan een veiligheidshesje.

 

  1. Gevaar:

Houdt u aan het verkeersreglement en pas altijd op voor draaiende machine onderdelen, rijdende heftrucks, palletwagens, gestapelde goederen én gladde vloeren.

 

Elektronische sleutel

Ontvangt u van ons ook een eigen elektronische sleutel (tag) omdat u zelfstandig werkzaamheden komt/mag verrichten, dan dient u deze bij vertrek of aan het einde van de werkdag altijd weer in te leveren. Laat geen andere personen gebruik maken van uw sleutel en laat ook geen andere personen binnen. Meldt u zich bovendien altijd daar af waar u zich ook heeft aangemeld en lever daar uw sleutel in.

 

Verricht u zelfstandig werkzaamheden:

For English version click here

Vandersterre