Binnen Foodservice leveren en ontwikkelen wij onderscheidende kaasconcepten die bijdragen aan onderscheidend vermogen voor horeca en grootverbruik. Wij maken hierbij gebruik van de variatie in kaas, de modernste verpakkingstechnieken en de marktkennis, waarover wij beschikken.

Landana Jersey

ZAV verpakkingen

Landana Jersey

Landana Jersey Gouda is gemaakt van natuurlijke melk van Hollandse Jersey koeien. Een ANDERE kaas, gemaakt met de beste zorg voor mens, dier en milieu. Dat smaakt beter en dat proef je in de romige Landana Jersey Gouda.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Recepten

Met Landana Jersey kaas

Graaffs Goud

Graaffs Goud is een ode aan een jarenlange kaastraditie en bestaat uit een traditioneel gerijpt Gouds kaasassortiment voor horecagebruik. Doordat we deze Hollandse kaas met een speciale receptuur zelf rijpen, onderhouden, snijden en verpakken kunnen we een kwalitatief hoogwaardig product met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding garanderen.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Boer'n Trots

Gemaakt op Landgoed Kaamps

Boeren- en boerderijkazen

Onze boeren- en boerderijkazen worden op ambachtelijke wijze bereid op de boerderij. Iedere boer heeft zijn eigen manier van kaas maken en dit maakt de kaas juist zo bijzonder en lekker! In ons assortiment hebben wij prachtige boerderijkazen, boerenkazen en exclusieve seizoensgebonden kazen.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Marketingmateriaal

Download nu

Vandersterre