Onze kracht? Een groot aanbod aan exclusieve grondstoffen, een eigen rijpingslocatie, eigen verpakkingslocatie, eigen distributie en verkoop- en marketingteam. Wij kunnen u onderscheidend vermogen bieden in product, uitstraling en (promotionele)ondersteuning op de winkelvloer.

Jersey

De melk van de Jersey koe is anders, uniek. En met andere melk maak je andere kaas. Het geheim? Daarvoor moet je eerst wat te weten komen over het ras Jersey. Deze raszuivere Hollandse Jerseykoeien is één van de oudste koeienrassen ter wereld. Ze zien er niet alleen anders uit, ze zijn het ook! Niet alleen het karakter van de koe is anders, maar ook de melk die de koe geeft anders. Daarnaast hebben de koeien een kleine ecologische footprint, want ze eten minder en produceren daardoor minder mest.

De Jersey melk is de basis voor een tal van Jerseyproducten waaronder melk, yoghurt, boter en uiteraard de kaas. Doordat de samenstelling van de melk anders is, proef je dit direct terug. Niet alleen in de melk, maar ook in de kaas die we ervan maken.

Meer weten? Ga naar www.hollandjersey.com (witte zuivel) en www.landanajersey.nl (kaas) voor meer informatie over onze unieke Jersey producten.

Landana

Landana is de bekende, lekkere Hollandse kwaliteitskaas, geliefd vanwege zijn unieke smaak, zijn voortreffelijke kwaliteit en zijn vele zeer smakelijke variëteiten. De kaas wordt bereid volgens oud-Hollandse receptuur in de grootste Hollandse kaasspecialiteiten kaasmakerij ter wereld en vervolgens rijpt de kaas op natuurlijke wijze op houten planken in ons pakhuis. Het uitgebreide assortiment van Landana biedt kwaliteitskaas op basis van zowel koe-, geiten-, als van schapenmelk in diverse smaakvarianten door rijping en/of door toevoeging van fijne kruiden. Meer weten? Ga naar www.landanakaas.nl voor meer informatie.

Prima Donna

Prima Donna, kaas met een Italiaanse smaakbeleving. Een echte delicatesse! Prima Donna wordt zo lang gerijpt totdat, zoals bij de beste wijnen, de perfecte smaak bereikt is. Het exacte rijpingsmoment is daarom niet na een bepaalde periode bereikt, maar pas als de specifieke smaakeigenschappen te herkennen zijn. Al naar gelang de duur van de rijping zijn binnen Prima Donna vier soorten kaas te onderscheiden: fino, maturo en forte, die ieder voor zich een eigen Italiaanse smaakbeleving bieden. De vierde Prima Donna variant, leggero, bevat minder vet (30+) en is daarmee ideaal voor de bewuste genieters. Meer weten? Ga naar www.primadonnakaas.nl voor meer informatie.

 

 

Boer’n Trots

Midden in Twente ligt Landgoed Kaamps in het kleine dorpje Deurningen. Hier is het waar de kazen van Boer’n Trots stuk voor stuk op ambachtelijke wijze gemaakt worden.

Om de beste melk te verkrijgen hebben koeien goede zorg en voeding nodig. ‘Ben je goed voor de koe, dan is zij goed voor jou’, aldus Boer Herbert. Aan goede zorg ontbreekt het op Landgoed Kaamps niet. Want is het te koud of te warm buiten? Dan liggen de koeien op stal op speciale waterbedden. Ook laten zij zich masseren door speciale massageborstels. Voor de beste voeding zaait Herbert extra klaver in zijn weiden. Hierdoor zijn er minder meststoffen nodig, wat beter voor de koeien is, maar ook beter voor het milieu!

Herbert gebruikt de melk van zijn eigen koeien, waardoor deze melk vers verwerkt wordt tot kaas. Nadat de kazen gemaakt zijn, worden deze meerdere malen gewassen met karamel of honing. Hier ontstaat de mooie kleur van de kaaskorst en karakteristieke, iets zoete smaak. Dit maakt de kazen van Herbert uniek.

Meer lezen over de unieke kazen van Boer’n Trots? Klik hier voor de handelsbrochure van Boer’n Trots of lees meer op de website www.boerntrots.nl

Van ’t Erf

 

Onze boeren- en boerderijkazen worden op ambachtelijke wijze, met de hand en volgens verschillende authentieke recepturen bereid op de boerderij. Iedere boer heeft zijn eigen manier van kaas maken en dit maakt ze juist zo bijzonder en lekker! In ons assortiment hebben wij prachtige boerderijkazen, boerenkazen en exclusieve, seizoensgebonden kazen. Ambachtelijke kaas, ontstaan uit liefde voor het boerenvak.

Specialiteitenhuis

Bij onze merken houdt ons palet aan mogelijkheden niet op. Door samenwerkingen met diverse kaasmakerijen in binnen- en buitenland en door exclusieve afspraken met boeren kunnen wij een verscheidenheid aan onderscheidende grondstoffen aanbieden. Van boerenkaas tot biologisch, van regiospecialiteit naar eigen receptuurontwikkeling er zijn legio aan mogelijkheden.

Private label en verpakkingen

Onderscheidend vermogen stopt niet bij de grondstof, maar ook de uitstraling van het product in de winkel is van cruciaal belang. Met een eigen marketing- en verkoopteamkomen we graag in gesprek met u.

Meer informatie over bovenstaande kazen en de bijbehorende assortimenten? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0172-606111 of verkoop.renf@vandersterre.nl

Vandersterre