Binnen de marktformules Holland Kaascentrum, Daalder Kaas en Liefde & Ambacht wordt samengewerkt met zelfstandig ondernemers. Dit doen we door bundeling van kennis en ervaring op het gebied van inkoop, verkoop en marketing en een gezonde dosis persoonlijk ondernemerschap. De leden van de marktformules genieten grote waardering van consumenten op ruim 500 weekmarkten en standplaatsen. De verschillende formules werken ieder met een compleet en sterk eigen merkconcept, waarbij onderscheidende kwaliteit kaas, vers van het mes en herkenbaarheid voor de consument centraal staan.

HOLLAND KAASCENTRUM

Ook bij u op de markt!

DAALDER KAAS

Al 35 jaar op de markt!

LIEFDE & AMBACHT

Kwaliteit begint bij Liefde

ONZE GESCHIEDENIS

Kaasfamilie sinds 1929

Vandersterre Holland B.V. is nauw verbonden met de warenmarkt door intensieve samenwerking met zelfstandig ondernemers. Kennis en kunde worden toegepast binnen de marktformules Holland Kaascentrum, Daalder Kaas en Liefde & Ambacht.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Met zo’n 100 enthousiaste ondernemers zijn we actief op ruim 500 markten in 4 landen. Samen bouwen we aan de marktformules en dragen we bij aan verdere professionalisering van de warenmarkt.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Iedere ondernemer is anders en handelt vanuit eigen kennis, visie en ervaring. Het zelfstandig ondernemerschap maakt deel uit van de kracht van formulematig samenwerken. Inbreng van ieder lid is waardevol en is verankerd in de cultuur van onze verenigingen.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Vandersterre