Binnen de marktformules Holland Kaascentrum, Daalder Kaas en Liefde & Ambacht wordt samengewerkt met zelfstandig ondernemers. Dit doen we door bundeling van kennis en ervaring op het gebied van inkoop, verkoop en marketing en een gezonde dosis persoonlijk ondernemerschap. De leden van de marktformules genieten grote waardering van consumenten op ruim 500 weekmarkten en standplaatsen. De verschillende formules werken ieder met een compleet en sterk eigen merkconcept, waarbij onderscheidende kwaliteit kaas, vers van het mes en herkenbaarheid voor de consument centraal staan.

Holland Kaascentrum – ook bij u op de markt!

 

De vereniging Holland Kaascentrum is in 1973 opgericht. Topkwaliteit kaas en persoonlijke bediening zijn de factoren waarmee we ons als kaasspecialist blijven onderscheiden. Dit vertaalt zich in een professioneel huismerk; recepturen zijn op smaak gekeurd en traditioneel gerijpt. Op de markt ligt de focus op vers van ’t mes, bediening met een glimlach, gezelligheid en het geven van vakkundig advies. Lees meer op www.hollandkaascentrum.nl.

Daalder Kaas – al 35 jaar op de markt!

 

Daalder Kaas verkoopt de beste kaas op bijna 200 markten en standplaatsen in Nederland, België, en Duitsland. Een vereniging met een rijke historie waarin kwaliteit in presentatie, in mensen als ook in onze huismerk kaas, steeds leidend is geweest. Met de nieuwe huisstijl is deze formule klaar voor de toekomst. Lees meer op www.daalderkaas.nl.

Liefde en Ambacht – kwaliteit begint bij liefde!

 

De Liefde & Ambacht formule speelt in op de huidige tijdsgeest met “Liefde voor de natuur, voor lekker en goed eten, voor het pure en voor oorsprong.” Dit komt terug in de bewuste keuze voor herkomst in de selectie van kazen, een unieke huisstijl, sterke kernwaarden en een persoonlijke benadering bij verkoop en presentatie van de kaas. Lees meer op www.liefdeenambacht.nl

 

Vandersterre