Vers van ’t mes en promotiemateriaal

Vier keer per jaar brengen wij het Vers van ’t mes magazine uit. Een magazine wat volledig in het teken van kaas staat. In het magazine staan heerlijke kaasrecepten, achtergrondverhalen van boeren, ondernemers en specialisten in de markt en leest u meer over onze merken. Het magazine is voor de consument gratis verkrijgbaar bij de kaasspecialist.

Aanvullend op de Vers van ’t mes ontwikkelen wij vier keer per jaar promotiemateriaal voor in de winkel of marktkraam. Dit promotiemateriaal sluit aan op het thema wat in de Vers van ’t mes naar voren komt. Voor al onze merken hebben we ook standaard promotiepakketten beschikbaar die we naar u kunnen afsturen. Naast het standaard promotiepakket is er per merk nog meer mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden in onze handelsfolders of vraag het na bij onze verkoopafdeling.

Klik hier om het nieuwste Vers van ’t mes magazine te lezen.

De Kaasmeiden

De Kaasmeiden zijn vier meiden met een gedeelde passie: KAAS! Dagelijks geven zij via social media een kijkje achter de schermen in de wereld van kaas. Ons doel: de consument nog dichter bij de oorsprong van onze prachtige kaasmerken brengen. We nemen je mee in ons ‘kaasleven’ door middel van informatieve filmpjes van onder andere bij de kaasmakerij of de boer. Daarnaast delen we wekelijks een heerlijk kaasrecept.

Divers materiaal wordt via deze website (zie hieronder) ook aan u beschikbaar gesteld voor uw eigen promotie. Uiteraard kunt u onze postst ook delen op uw eigen social media kanaal! Klik hier om naar de Instagrampagina of hier naar de Facebookpagina van te gaan of lees meer op  www.dekaasmeiden.nl.

Downloadbaar beeldmateriaal

Klik hier voor de Vandersterre marketingportal. Wij bieden u hier de mogelijkheid om zelf fotomateriaal, logo’s en themabeelden van diverse merken te downloaden. Deze beelden kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw eigen social media. Heeft u het wachtwoord nog niet ontvangen? Mail naar c.tol@vandersterre.nl en vraag het wachtwoord op.

 

 

 

 

Vandersterre