Vandersterre is een Nederlands familiebedrijf en wij zijn actief in het produceren, affineren, verpakken en verkopen van kaasspecialiteiten in binnen en buitenland. In de tijdlijn hieronder nemen wij jou graag mee in ‘onze wereld van kaas’!

Lees op onze pagina ‘wat wij doen’ meer over onze afzetmarkten en merken. Op onze pagina over ons lees je meer over onze geschiedenis en onze kernwaarden. Wil je meer weten over werken bij Vandersterre? Klik hier voor de werken bij pagina.

Van koeienbek tot winkelrek

Het begint met de koe

De beste kaas begint met goede zorg voor de koe. Ben je goed voor de koe dan is zij goed voor jou. Dit proef je in onze kaasspecialiteiten.

De productie van onze kazen

Wij produceren onze kazen zelf of laten deze maken bij duurzame boeren en gespecialiseerde kaasmakerijen waarmee wij al vele jaren intensief samenwerken.

Rijpen & veredelen

Al generaties lang rijpen en verdelen wij onze kaasspecialiteiten op traditionele wijze. Dit doen wij op onze locaties in Bodegraven en Meerkerk.

Het versnijden en verpakken

In ons hypermoderne verpakkingsbedrijf in Grootebroek blijft ambacht de kern van het versnijden en het verpakken van kaas. Middels 13 innovatieve verpakkingslijnen kunnen wij alle soorten en maten kaas versnijden en verpakken.

Verkoop & Marketing

Onze kaasmerken en -concepten vermarkten wij in Nederland en in meer dan tachtig landen wereldwijd. Met marktgerichte teams ondersteunen wij onze afnemers. Lees hier meer over op onze pagina 'wat wij doen'.

Consument verkoop

Voor de consument zijn wij wekelijks zichtbaar op meer dan 500 markten met onze eigen marktformules. Daarnaast vind je onze specialiteiten binnen de retail & foodservice, groothandels en in kaasspeciaalzaken.

Vandersterre