Vandersterre Vers Concepten voorziet de kaasspeciaalzaken, groothandels, horeca en retail van de meest unieke kazen en delicatessen die verkrijgbaar zijn. Dankzij tientallen jaren ervaring met het product zijn wij in staat de klant advies op maat aan te bieden op het gebied van het assortiment of toonbank- en winkelinrichting.

Speciaalzaken

Met de tientallen jaren ervaring van onze vertegenwoordigers met het product en de markt kunnen wij de speciaalzaak niet alleen helpen met het assortiment, maar ook met de inrichting van de toonbank en zelfs de winkel. Dankzij het zeer ruime aanbod aan specialiteiten is er voor ieder budget een kaas te vinden: of het nu om de klassieke roombrie gaat of een kleine schapenkaas uit Zuid-Frankrijk. Door de constante vernieuwing in het assortiment kunnen zij op hun beurt de consument continu verrassen met nieuwe smaken.

Out-Of-Home & Horeca

Naast de meest bijzondere kazen hebben wij ook diverse specialiteiten in het assortiment die uitermate geschikt zijn voor gebruik in de keuken, als beleg, snack of voor op een kaasplank.
Deze selectie maken wij sepciaal voor de restaurants, hotels, catering, groothandels en broodjeszaken. Want in de Out of Home en Horeca wil je de klant een breed pallet aan smaken aanbieden die elkaar complementeren. Wij kunnen dat pallet met ons assortiment voor u samenstellen en dankzij de korte lijnen met een verpakkings- en versnijdingslijn kunnen wij voorzien in op maat gemaakte, voorverpakte producten.

Retail

De consument in de retail is doorgaans op zoek naar het gemak van voorgesneden producten. Lang niet alle retailers beschikken over een mogelijkheid om hele kazen ter plekke op de winkelvloer te versnijden en te verpakken. Door onze connecties kunnen wij een ruim assortiment aan voorverpakte stuks artikelen bieden om aan deze vraag te voldoen. Onze accountmanagers helpen u graag met het uitwerken van een aantrekkelijk assortiment waar variatie in zit.

Vandersterre