Met meer dan 2000 verschillende kaasspecialiteiten in ons assortiment voorziet Vandersterre Vers Concepten de kaasspeciaalzaken, groothandels, horeca en retail van de meest unieke kazen en delicatessen die verkrijgbaar zijn. 

De meest bijzondere specialiteiten

Wij hebben voor u een breed assortiment geselecteerd met de meest bijzondere specialiteiten van over de hele wereld. Ons buitenlandse kaas assortiment bevat alles: van geiten- en schapenkazen tot gewassen korstkazen en blauwader kazen en van kleine crottin kaasjes tot grote 90kg Emmentaler wielen. Ook binnen de kaassoorten is een zeer gevarieerd aanbod te vinden zoals AOC-kazen, rauwmelkse kaas en exclusieve kaasproducten. Het assortiment wordt ieder jaar aangevuld met de nieuwste specialiteiten, waardoor uw assortiment met de trend mee kan gaan.

De beste Hollandse kaasmerken

Wij kennen een ruim assortiment aan Hollandse kaasspecialiteiten. Met drie kaasmerken kunnen wij elke smaak voorzien van een heerlijke Goudse kaas. SmaaQ is een merk voor de kaasspecialist met kazen gemaakt van echte weidemelk en is verkrijgbaar van jonge tot oude leeftijd. Voor een kruidenkaas of geitenkaas ben je bij Klaver kaas aan het juiste adres. Zij maken kazen met de lekkerste kruidenmelanges en ook de geitenkazen worden wereldwijd geprezen. Terschellinger heeft biologische kazen in diverse leeftijden of biologische kaas met kruiden.

Het beste van de boerderij

Op de boerderij wordt vaak al generatie op generatie, volgens familietraditie kaas gemaakt van de melk van eigen koeien. Er zijn diverse boerenfamilies verbonden aan ons De Speciale merk, elk met hun eigen specialiteit. Zij maken met liefde voor het vak, op relatief kleine schaal de lekkerste boerenkazen en boerderijkazen. De boerenkazen in ons assortiment worden getest en zijn gegarandeerd van rauwe melk gemaakt. Dit maakt iedere boerenkaas uniek in smaak en smedigheid. De boerderijkazen zijn van gethermiseerde of gepasteuriseerde melk.

Vandersterre