Ondernemers die als ware kaasspecialisten zich profileren en met trots hun assortiment etaleren, zullen altijd klanten trekken en binden en daarmee een positie in de markt kunnen claimen. Met onderscheidende assortimenten en specialiteiten geven wij de handvaten voor een gezonde toekomst als zelfstandige; als speciaalzaak of op de markt!

Boer’n Trots

Gemaakt op Landgoed Kaamps

Ontstaan uit liefde voor het boerenvak

Onze boeren- en boerderijkazen worden op ambachtelijke wijze bereid op de boerderij. Iedere boer heeft zijn eigen manier van kaas maken en dit maakt ze juist zo bijzonder en lekker! In ons assortiment hebben wij prachtige boerderijkazen, boerenkazen en exclusieve, seizoensgebonden kazen.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Beemster van 't mes

Vers gesneden en puur van smaak

Pure biologische kazen van eigen bodem. Dat is Bioweide.

Bioweide wordt gemaakt met respect voor natuur, milieu en dier. De kaas wordt volgens biologische principes bereid met Hollandse, biologische melk met weidegang garantie. Proef Bioweide en je proeft de natuur!


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Blije geit

een bewuste keuze

Pure Jersey

De Jersey koe is 100% raszuiver en het uiterlijk van de koe is bijzonder. Ze is enorm nieuwsgierig en geeft ook bijzondere melk. De melk van de Jersey koe bevat van nature veel meer proteïne (4,2% per liter) en vet (6% per liter) dan de melk van de ‘gewone’ Hollandse koe. Dit zorgt voor een unieke pure romige smaak.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Marketingmateriaal

Download nu

Vandersterre