Met meer dan 2000 verschillende kaasspecialiteiten in ons assortiment voorziet Vandersterre Vers Concepten B.V. (voorheen Dupontcheese Nederland) de kaasspeciaalzaken, groothandels, horeca en retail van de meest unieke kazen en delicatessen die verkrijgbaar zijn. De specialiteiten worden via korte lijnen ingekocht bij de beste Europese leveranciers. Deze korte lijnen zorgen voor kwalitatief goede producten en een garantie voor versheid. Dankzij tientallen jaren ervaring met het product zijn wij in staat de klant advies op maat aan te bieden op het gebied van het assortiment of toonbank- en winkelinrichting.

Vandersterre Vers Concepten B.V. is gevestigd in Bodegraven aan de Duitslandweg 9-11 en te bereiken via 0172-606111 of verkoop.vdsv@vandersterre.nl. Klik hier voor meer bedrijfsgegevens op onze contactpagina.

Klik hier en lees meer over Vandersterre.

Assortiment

Buitenlandse kaas, Hollandse & Boerenkaas, Delicatessen

De beste Goudse Kaas merken

Van jong tot oud, biologisch of kazen met de meest smakelijke kruiden combinaties, voor iedereen is er een Goudse kaas in het assortiment.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

3 segmenten

Traditionele kaasspeciaalzaak, Out of home, Retail

Groot assortiment buitenlandse kazen

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan kaasspecialiteiten. Door de rechtstreekse import vanuit heel Europa, zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren met een gegarandeerde versheid.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Bestellen

Bestel nu via onze bestelmodule

Echte Nederlandse boerenkaas

Iedere boerenkaasfamilie maakt al generaties lang, op haar eigen manier boerenkaas. Dat maakt iedere boerenkaas in ons assortiment uniek van smaak.


Vandersterre The Cheese Family From Holland Copyright

Kwaliteit

Download onze certificaten

Vandersterre